Vannak olyan ételek, amit otthon másképp neveztek, mint pl egy étteremben szerepel az étlapon?
Figyelt kérdés
Tolna megyében éltem, és 10 éve költöztem Somogy megyébe. Mi otthon/ismerősök/rokonok mindig zöldborsó szót használtunk, de itt somogyban meg cukorborsót.2022. aug. 18. 10:55
21/68 anonim válasza:
Na, te is meg merted említeni hogy vannak akik rösztinek hívják. Majd te is megkapod a magadét...
22/68 anonim válasza:
20. Igen, tudom száz neve van. De a röszti ettől még egy kakukktojás marad. [link]
24/68 anonim válasza:
A zöldborsó és a cukorborsóvnem ugyanaz.
27/68 anonim válasza:
28/68 anonim válasza:
28. Az ikeát inkább hagyjuk. 😂
29/68 anonim válasza:
30/68 anonim válasza:
27. Persze legjobb elfogadni ahogy van. 😂 Vagy ha azt mondom hogy holnaptól a valóságban "zöld az ég, és kék a fű" akkor azt is elfogadod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!