Van olyan étel számodra amit étteremben finomabban csinálnak mint otthon?
Az éttermi tartármártás! :)
Otthon sose lesz olyan fincsi, még akkor se, ha nagyritkán a majonézt is házilag gyártom hozzá...
Egyedül a hagymás rostélyos sült hagymája.
Más még nem ízlett jobban, mint az itthon készült.
Mondjuk eddig csak átlagétteremben voltam, olyanban nem, ahol 10 ezer Ft egy kaja.
Talán a marhasült, amit nem tudok olyan omlósra készíteni, mint egy vendéglőben.
Nekem az étterem a lazulást, kikapcsolódást jelenti, hogy most végre engem szolgálnak ki, és egy kicsit kiszabadulok- az egyébként imádott- saját konyhámból.
És lehet az egy útmenti csárda,vagy egy puccos étterem, ha finom a kaja,nem hasonlítgatom a sajátommal, sőt általában, ha elégedett vagyok azt a pincérrel is tudatom.Ha nem ízlett valamiért, inkább nem szólok semmit, nem rontom el az egész napját. Nem vagyok az a baszergálós vendég:)
Nem tudom mások hogy vannak vele, de számomra egy igényes étteremben minden finomabb. Eleve a tálalás, az ízkombináció szinte művészet ilyen helyeken, és valljuk be, bármennyire is szeret az ember főzni, azért nem minden nap tesz ilyesmit az asztalra. Szóval nálam minden esetben nyernek az éttermek szinte, hiába hobbim a főzés.
Ahol 2000 ft-ért utánad vágnak egy menüt, meg az ilyen Trófea féle olcsóságokban nem csoda, hogy jobbnak gondoljuk az otthonit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!