A rántotthús miért sokkal finomabb az étteremben, mint otthon, mi a titka?
Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 19:41
1/10 anonim 



válasza:





Mert ott nagyon sok félét sütnek abban az olajban. Csak akkor cserélik ki ha már nagyon "koszos" Abban sütik a rántott gombát amiben a rántott húst, a mustáros szeletet, a flekkent, akár még a bundás kenyeret. Mivel sokkal, sokkal többet sütnek egy olajban mint te nem cserélik ki minden egyes sütés után hanem kb 3 naponta.Ezekből az ízekből adódik
2/10 anonim 



válasza:





Nekem nem finomabb. Sokkal jobb amit én sütök. nem szabad kiszárítani.
3/10 anonim 



válasza:





Étteremben a tojást és a lisztet egybeöntik és úgy teszik bele a husit, majd a prézli stb.
4/10 anonim 



válasza:





Szia! Dolgoztam több étteremben ott mindig csináltunk egy úgynevezett masszát: tojás, tej (vagy víz) liszt, ez palacsinta tésztától kicsit hígabbra kell készíteni. Liszt - massza - morzsa és sütés. Lehet ez a titka, vagy az, hogy heti egyszer cserélnek olajat és elég sok mindent sütnek.
5/10 anonim 



válasza:





Azért finomabb, mert nem TE szenvedsz vele, hogy elkészítsd, hanem valaki más =D
6/10 anonim 



válasza:





A prézli minősége is számít. A vendéglősök tudják, hogy hol lehet a jobbat beszerezni.
7/10 anonim 



válasza:





Szerintem az itthoni finomabb. :)
8/10 anonim 



válasza:





Szerintem a rántott hús elkészítésének legkritikusabb pontja a kloffolás. Ha nem csinálod elég vékonyra, akkor nem lesz jó.
9/10 anonim 



válasza:





Elondom a tutit.
Atz étteremben nem olajban hanem sütőzsírban sütik. Ezért amikor lehül nem csöpög az olajtól hanem megszilárdulva bennmarad az az 1-2 csepp a húsban.
Másrészt jól kikloffolják gyakran húspuhítóval is átitatják.
Extra finom zsemlemorzsát használnak hogy ne karcolja a szád. vagy különleges panírmasszát.
Szórnák rá húsfűszert.
na ez a titok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!