Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem kapható már sűrített...

Miért nem kapható már sűrített tej? Mivel helyettesítitek?

Figyelt kérdés

Pár hete itt is volt egy kérdés, hogy egy csaj tubusos sűrített tejet keresett, és nem talált. Többen írták neki (én is), hogy hát kéne legyen mindenhol, hol melyik márka stb.

Most szembejött egy cukrász blogger oldalán, hogy hát nem tudja megcsinálni az adott sütiket, variálnia kell rajta, mert nem kapható sűrített tej, kivonták a forgalomból.

Most rákerestem neten, és tényleg úgy tűnik, hogy ez van, se tesco, se kifli.hu, se más házhozszállítós, mindenhol azt írja, hogy nem kapható termék.

Majd körbenézek boltokban is még, de mit gondoltok? Ha egy márkánál tűnne el, akkor oké, ők nem gyártják többet, na de hogy márkától függetlenül teljesen eltűnjön a sűrített tej a polcokról??

Mit gondoltok, mi lehet az oka?

2021. okt. 25. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim válasza:
91%

Sziasztok!

A minap láttam újra tubusos sűrített tejet a környékünkön levő CBA-ban (1165 Bp., Imre u. 2., a Veres Péter út és Imre utca sarka): Piknik a márkaneve és a Tatra Mléko nevű cseh cég gyártja, 150g-os kiszerelésben.

Néztem CBA Prímában is, de ott még egyelőre nem láttam, ahol máshol sem.

2022. febr. 27. 16:03
 62/80 anonim válasza:
90%
Bocs, úgy értettem "ahogy máshol sem" :)
2022. febr. 27. 16:18
 63/80 anonim ***** válasza:
88%
Az auchan-ban is láttam tubusosat,igaz elég drága.
2022. febr. 28. 08:01
 64/80 anonim ***** válasza:
89%
Szia, 61-es! Köszi az infót! Erre a Piknik névre rákeresve kiad pár találatot a Google, pl. Tatabánya környékén kapható (Tom Market, 150 g, 419 Ft.-), illetve Lacsi boltjában (475.-), valamint a Mindszenti Húspiacon (349.-). Hátha hamarosan még jobban elterjed. Ízre milyen? A megszokott?
2022. febr. 28. 11:57
 65/80 anonim válasza:
71%

Szia!

Mostanság láttam & vettem is újra tubusos sűrített tejet, igaz, nem a szokásos kiszerelésben. A mostani külsejével sokkal inkább úgy néz ki, mint egy tubusos fogkrém.

Wypasione a neve, lengyel gyártmány. Az íze gyakorlatilag teljesen megegyezik a korábban megszokott, évtizedeken keresztül kaphatóval, hibátlan. Igaz, kicsit borsos az ára, de nem sokkal drágább, mint a régi verzió az utolsó hónapjaiban.

Hol kapható tutibiztosan (2022. feb.-márc. hónapokban): csömöri Auchan

Polcról leveszed & viszed & eszed.

Én nem kávéba használom, csak úgy natúrban eszem...

2022. márc. 5. 15:53
 66/80 anonim ***** válasza:
40%

Akkor most már kénytelenek leszünk újra kimenni a Szlovákokhoz, csak most nem benzinért, hanem sűrített tejért. Indulhat a sűrített tej turizmus! :) :D

Nekem szerencsém van, mert Győrben lakom és közel van a Szlovák határ. Igaz utoljára kb. úgy 4-5 éve voltam a szlovákoknál. Szóval mi sem megyünk olyan gyakran oda. De, amikor utoljára voltam ott, akkor bementünk egy ottani Tescoba és ott láttam többféle sűrített tejet is. De, akkor még nem gondoltam arra, hogy majd itthon lesznek olyan idők, hogy nem lesz sűrített tej, így be sem vásároltam belőle, pedig ha tudtam volna, hogy majd pár év múlva ez lesz! Hjajj! :( :/

De, akkor azt hiszem, hogy hamarosan jó lenne újra kimenni és venni ott, sűrített tejet, meg Kofolát is. :)

2022. márc. 26. 21:15
 67/80 anonim ***** válasza:
84%

66. vagyok. A Metroban vettem most csütörtökön sűrített tejet. Benne van a Metro reklámújságban is. Tatra Piknik Sűrített tej, 150g és 299 Ft. Vettem is belőle 4 db-t. Még nem kóstoltam meg, kíváncsi leszek, hogy milyen. :)

Erről a termékről van szó: [link]

2022. ápr. 2. 22:04
 68/80 anonim ***** válasza:
87%
Egész jó árban vetted.Megkóstóltad?
2022. ápr. 3. 17:42
 69/80 newine válasza:
89%

A Tatra cukrozott sűrített tej jó! Finom!

Múlt héten vettem a Metróban 385.-Ft, 150gr-os tubusban.

2022. ápr. 4. 09:10
 70/80 fanyar ***** válasza:

2/69 anonim

Teljesen hülye

2022. okt. 17. 14:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!