Miért nem kapható már sűrített tej? Mivel helyettesítitek?
Pár hete itt is volt egy kérdés, hogy egy csaj tubusos sűrített tejet keresett, és nem talált. Többen írták neki (én is), hogy hát kéne legyen mindenhol, hol melyik márka stb.
Most szembejött egy cukrász blogger oldalán, hogy hát nem tudja megcsinálni az adott sütiket, variálnia kell rajta, mert nem kapható sűrített tej, kivonták a forgalomból.
Most rákerestem neten, és tényleg úgy tűnik, hogy ez van, se tesco, se kifli.hu, se más házhozszállítós, mindenhol azt írja, hogy nem kapható termék.
Majd körbenézek boltokban is még, de mit gondoltok? Ha egy márkánál tűnne el, akkor oké, ők nem gyártják többet, na de hogy márkától függetlenül teljesen eltűnjön a sűrített tej a polcokról??
Mit gondoltok, mi lehet az oka?
Ez most csak az első pár google találat. Mind más márka, mindegyiknél a termék nem elérhető vagy megszűnt.
Ha csak egy márka tűnt volna el, azt érteném, persze, van olyan, hogy valamit visszavonnak bármilyen hiba miatt, de az nem mindenre vonatkozna egyszerre.
Holnap körbenézek majd boltokban is, nálam se mindennapos vásárlási tétel, azért nem tűnt fel eddig. Én is "szoktam" venni akárhol, nagyobb boltokban, de az nem biztos, hogy lefedi a jelen helyzetet ezek szerint. :/
A Metro áruházban elérhető. Lásd link. Ha bejelentkezel, ára is lesz. Kapható.
13, Nekem bejelentkezve is azt írja az elérhetőségnél, hogy jelenleg nem érhető el. :/
14, Sütikbe, pitetöltelékbe, karamellszószhoz, ilyesmi. Tejszín meg plusz cukor lesz a megoldás gondolom, így elsőre saját kútfőből, de az a többi hozzávaló arányát is borítja szerintem, a tejszín mindenképp hígabb, legyen bármilyen magas zsírtartalmú is. Talán kemenyítővel, pudingporral keverve... vagy több tojással... de attól az íz is más lehet. Marad a kísérletezés. :(
Oppá, tehát van két cucc amit keverünk.
- Sűrített tej (Aldiban van, üveges)
- Cukrozott sűrített tej (Tubusos, mindenhol van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!