A "heavy cream" az tulajdonképpen a sűrített tej?
A heavy cream nem sűrített tej és nem is habtejszín (30% zsírtartalom), hanem minimum 36-40%-os zsírtartalmú készítmény. A zsírtartalmából adódóan stabilabb, keményebb hab keletkezik, és az étel is jobban sűrűsödik tőle. Az íze is tömörebb, intenzívebb. Étele válogatja, hogy melyikhez mi a jobb.
Nem összetévesztendő viszont a double creammel, aminek 48% körüli zsírtartalma van.
Tejszín, de azt csak olyan tejből fogsz találni ami az orrod előtt a tehénből jött ki. Azaz házitejből, de ott is tényleg csak amit előtted fejtek, mert lefölözik ám!
Bótban ilyet nem fogsz találni itthon, maximum a 30%-osat lehet, használd azt. Itthon fos a választék, még rohadt drágán se árulják. Minek is, ha kicsivel kevesebbért a jóval szemetebbet is el tudják adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!