Miből készülnek a legjobb alaplevek? Mi az az alaplé tulajdonképpen?
Figyelt kérdés
2015. máj. 26. 20:56
3/5 Béla211 



válasza:





Annyival egészíteném ki ,hogy érdemes hozzá tenni lestyánt jó íze lesz az alaplének.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valamelyiket egyszer kipróbálom. Mindig is szerettem volna megtanulni ilyeneket főzi
2015. máj. 27. 08:27
5/5 zolidobos 



válasza:





Nekem mindig van a fagyasztóban fél literes flakonokban csontlé. Pár kiló filléres "fehér csontot" némi zöldséggel, fűszerrel két-három órán át főzőm, majd leszűröm. Szinte minden ételhez használható, a pörkölttől a levesekig, főzelékekig. Ad az ételnek egy "tartást". Macerásabb mint a beleszórt Delikát és társai, de megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!