Mi értelme van a házi “rafaello”-nak meg a hasonló kuruzslásoknak?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
19-es vagyok, egyébként ez nekem egyfajta kihívás is volt.
Elég jól elboldogulok a konyhában, és imádom a kinder pinguit.
Igaz, nem sokszor volt időm kísérletezni, emiatt is húzódott el, de nekem 2 évembe telt, mire tökéletesítettem a kókuszos kinder pinguit. Mostanra olyan, mint az eredeti.
Ez egy hobbi is volt, meg kíváncsiság, mire vagyok képes, meg kihívás, hogy elérjem a tökéletes végeredményt.
Egyébként egyszerűnek tűnik, de ha alaposan megnézitek a rétegeket, hát egyáltalán nem egyszerű ugyanúgy legyártani. :)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Nagymamám készített régen házi raffaello-t és ferrero-t. Ő azért, mert imád sütni-főzni. és nyugdíjasként sok a szabadideke. Hogy őszinte legyek, nyilván nem volt 100%-ig ugyanolyan, sőőt. Teljes mértékben finom volt, de azért más. Mostanában pedig azért készít ilyeneket, mert több unokatesóm is áttért a vegán étrendre.
Ha megkívánom: mivel nekem kevés a szabadidőm és annyira kedvem sincs pepecselni ezzel, illetve csak ketten vagyunk, így a nagy mennyiség nem mérvadó, inkább megveszem a boltban a dobozzal. Bár például készítettem húsvétra "Bounty szeletet", viszont ez is csak valami fantázianév, mert az eredeti Bounty szelethez nem sok köze van.
21, ez egy másik szint amit te írsz. Ezt ismerem, én is szívesen csináltam ilyet éttermi dolgokkal, ettünk valahol, ami nagyon ízlett, azt próbáltam hasonlóan megcsinálni.
De szerintem a sok lájkvadász receptes posztnál, nem erre megy ki a játék.
26, csak a prolik véleménye nem érdekel. Sajnálom, ha emiatt hátrányban érzed magad, nincs benne semmi személyes indíttatás.
21 sem ért velem egyet, mégis elfogadom a kultúrált válaszát.
“Nem mindenki olyan pancser a konyhábay mint te”
A konyhábay az micsoda? Olyasmi mint a konyhaboy?
Szeretem amikor olyan oszt észt, akinek eleve kevés van. Ez olyan nemes és önzetlen.
Egyébként mindig az hiszi magát a legnagyobb konyhatündérnek, aki kb. tud kakaót főzni meg sütés nélküli süteményeket (🙃) gyorsan összekeverni, azt is géppel, nehogy véletlenül mozgatni kelljen az ízelt végtagjait.
A knorr bolognai meglesz azért vasárnapi ebédnek, remélem.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Jah, nem kell idézned, mert nem tudsz, de amit te megmondasz, az szentírás, én nekem azt kell gondolnom amit te elképzelsz. Ebben az estben azt szeretnéd megmondani, hogy mit várok. Azért vicces vagy.
Mellette még hazudsz is, mert annak a válaszát teljesen elfogadtam, és megértettem, aki azt írta, hogy neki kihívás.
Egy kommentelőnek válaszoltam “csípősebb” stílusban, azóta törölték. Nem véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!