Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi értelme van a házi “rafaell...

Mi értelme van a házi “rafaello”-nak meg a hasonló kuruzslásoknak?

Figyelt kérdés
Kicsit nem az a kategória, mintha modellgipszből öntenék aranyrúdformákat, és lefújnám aranyszínűre, majd képzelődnék, hogy milyen dúsgazdag vagyok?

2021. okt. 8. 09:49
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
35%
Noverem a varosbol videkre koltozott ... halalra unja magat es o is elkezdett kuruzsolni. Mar nem szivesen megyek hozza vendegsegbe, mert allandoan tukmalni akarja belem a sok baromsagot amit keszit :)))
2021. okt. 8. 12:38
 12/50 anonim ***** válasza:
97%
Én varosban lakom nem vidéken de szeretek sütni. Miért baj ez? Finomabb és olcsóbb ( mármint több lesz belőle ugyanannyi összegből )
2021. okt. 8. 12:46
 13/50 A kérdező kommentje:
12 nézd, én is szeretek házias baromságokkal foglalkozni, lehet túl földhöz ragadt vagyok, de nekem ez megáll a gulyásnál meg a marhapörköltnél.
2021. okt. 8. 12:47
 14/50 anonim ***** válasza:
97%

"én is szeretek házias baromságokkal foglalkozni, lehet túl földhöz ragadt vagyok, de nekem ez megáll a gulyásnál meg a marhapörköltnél"

Azért engedélyezed, hogy másoknak meg mást jelentsen? Szabad?

2021. okt. 8. 13:03
 15/50 A kérdező kommentje:

Az általad idézett szöveg nem neked szólt 16-os.

Nem lényeges, hogy én mit engedélyezek. Viszont a Rafaello név szerintem védett, és jogsértő a kotyvalékokat annak nevezni. Ez olyan, mintha Marinéni varrna egy mackófelsőt és Háti Nike-nak nevezné. :)

2021. okt. 8. 14:16
 16/50 A kérdező kommentje:
*házi Nike
2021. okt. 8. 14:17
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

Védett? Biztosan az, de ugye tudod, hogy ennek több szintje van? A legtöbb dolog szabad felhasználású saját célra, amíg nem keresel vele pénzt. Szóval a nagymama hímezhet nike pipát a zokniba és hordhatja, de nem árusíthatja ezeket.

Amíg nem akarja valaki csak úgy árusítani a házi raffaellot, addig nincs gond.

2021. okt. 8. 14:23
 18/50 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg, mi értelme van 20-ad annyiból megcsinálni valamit otthon, majdnem olyanra, ahelyett, hogy a legnagyobb multik zsebét tömnénk meg 6000-8000 ft/kg-os megvett termékkel?!

Igazad van, semmi!

Sőt!

Ezután, ha nem kívánom meg valamelyik pofátlanul túlárazott terméket, akkor is átutalom a vételárát a gyártónak, nehogy véletlenül maradjon a zsebembe 3 forint!

2021. okt. 8. 15:24
 19/50 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező: nézz utána, mit jelent a kuruzslás - szerintem a kotyvasttással keverted össze.

Másrészt a "házi" + valamilyen márkanév nem jogsértő, mert egyértelmü belőle, hogy nem eredeti.

2021. okt. 8. 16:32
 20/50 anonim ***** válasza:
100%

Plusz van már sok ember, aki a csomagolásmentesség híve. Nem akarnak sok szemet pár darab finomságért megvenni. Sajnos elkényelmesedett a világ, most meg néz a sok birka, hogy klímaálság és kb világvége van, belefulladunk a saját szemetünkbe.

Én is törekszek arra, hogy minél kevesebb szemetet vegyek: a rafaelló is ilyen: mindegyik külön becsomagolva műanyagba. Rengeteg bolt van, ahol csomagolás nélkül megvehetsz alapanyagokat, otthon elkészíted és tiszta lesz a lelkiismereted, hogy ma sem támogattad a szemetet és a túlárazott termékek forgalmazását (hisz azért ilyen drága, mert így is megveszik. Ha nem venné senki, nem kerülne ennyibe/ változtatnának a gyártásán)...

2021. okt. 8. 17:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!