Mi értelme van a házi “rafaello”-nak meg a hasonló kuruzslásoknak?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Van, akinek a sütés-főzés a hobbija és szeret új recepteket kipróbálni.
Ezek között is az egyik legszórakoztatóbb az, amikor tömegtermelésben előállított ételeket próbálunk otthoni módszerekkel leutánozni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Mondjuk az, hogy ételérzékenyként nem ehetek raffaellot, ferrerot, hacsak nem készítem el magamnak? Ez csak egy a sok példa közül.
4-es, az ostyagömböt is el lehet készíteni házilag ;)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Gondolom, a kérdés azért született, mert a kérdező (vagy esetleg valaki ismeröse, aki ezt készítette neki) annyira nincs otthon a konyhában, hogy az eredmény nem lett sikeres.
Kérdező: ha valaki tud sütni, és rástánja az időt meg a normális alapanyagokra a pénzt, akkor az eredmény kifejezetten jó lesz, ha csak összepacsmagol valamiket - minden olcsóbbal helyettesíteni, gyosan összedobni, stb, akkor érthetö módon vacak lesz belőle.
8 nem azt mondom, hogy vacak. Sőt otthon nem is ettem ilyet, mert rajtam kívül mindenki utálja. Viszont pont az a jó az ilyenekben, hogy nem 6 pofára tömjük a szánkba.
Pont olyan mint a szotyola vagy a tökmag. A szotyolát gyerekként szerettem, de macerás volt enni. Abban a pillanatban utáltam meg, amikor valahol anyám szerzett hántoltat, marékszámra kb. 1 óra alatt untam meg.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Mert személyre szabottan lehet készíteni. Ahogy fentebb írták, lehet ételérzékenység vagy mandulaallergia vagy bármi az oka.
Plusz ha pl rafaellós tortát szeretnél, akkor olyat nem fogsz tudni a boltban venni...
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kuruzslás? Ne haragudj kérdező, de ezen jót nevettem. :D
Raffaello-t igenis el lehet jól készíteni és nem pár darabot megvenni csicsás dobozban, egyenként csomagolva otthonra. Max. ajándékba veszem meg, itthon nassolni még soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!