Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi értelme van a házi “rafaell...

Mi értelme van a házi “rafaello”-nak meg a hasonló kuruzslásoknak?

Figyelt kérdés
Kicsit nem az a kategória, mintha modellgipszből öntenék aranyrúdformákat, és lefújnám aranyszínűre, majd képzelődnék, hogy milyen dúsgazdag vagyok?

2021. okt. 8. 09:49
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
97%
Hogyhogy mi értelme? Az az értelme, hogy finom. Mint a nasiknak általában.
2021. okt. 8. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/50 anonim ***** válasza:
96%
Az, hogy olcsóbb nagy mennyiségben, meg tudod, mi kerül bele. Ha valaki mondjuk tejallergiás, akkor nem kell lemondania róla, mert saját alternatívával rekreálhatja Ráadásul aki szeret sütögetni,annak tök jó kis program.
2021. okt. 8. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/50 anonim ***** válasza:
99%

Van, akinek a sütés-főzés a hobbija és szeret új recepteket kipróbálni.

Ezek között is az egyik legszórakoztatóbb az, amikor tömegtermelésben előállított ételeket próbálunk otthoni módszerekkel leutánozni.

2021. okt. 8. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/50 anonim ***** válasza:
37%
Ha önmagában tekintjük, tehát mint tejporos-kókuszos golyót, akkor nem rossz édesség. De valóban nem szerencsés Raffaellonak nevezni, hiszen az egy ostyagömbre épül, amit házilag nem lehet reprodukálni.
2021. okt. 8. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/50 anonim ***** válasza:
97%

Mondjuk az, hogy ételérzékenyként nem ehetek raffaellot, ferrerot, hacsak nem készítem el magamnak? Ez csak egy a sok példa közül.


4-es, az ostyagömböt is el lehet készíteni házilag ;)

2021. okt. 8. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/50 anonim ***** válasza:
98%
Finomabb és olcsóbb.
2021. okt. 8. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/50 anonim ***** válasza:
98%

Gondolom, a kérdés azért született, mert a kérdező (vagy esetleg valaki ismeröse, aki ezt készítette neki) annyira nincs otthon a konyhában, hogy az eredmény nem lett sikeres.

Kérdező: ha valaki tud sütni, és rástánja az időt meg a normális alapanyagokra a pénzt, akkor az eredmény kifejezetten jó lesz, ha csak összepacsmagol valamiket - minden olcsóbbal helyettesíteni, gyosan összedobni, stb, akkor érthetö módon vacak lesz belőle.

2021. okt. 8. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/50 A kérdező kommentje:

8 nem azt mondom, hogy vacak. Sőt otthon nem is ettem ilyet, mert rajtam kívül mindenki utálja. Viszont pont az a jó az ilyenekben, hogy nem 6 pofára tömjük a szánkba.


Pont olyan mint a szotyola vagy a tökmag. A szotyolát gyerekként szerettem, de macerás volt enni. Abban a pillanatban utáltam meg, amikor valahol anyám szerzett hántoltat, marékszámra kb. 1 óra alatt untam meg.

2021. okt. 8. 11:13
 9/50 anonim ***** válasza:
98%

Mert személyre szabottan lehet készíteni. Ahogy fentebb írták, lehet ételérzékenység vagy mandulaallergia vagy bármi az oka.

Plusz ha pl rafaellós tortát szeretnél, akkor olyat nem fogsz tudni a boltban venni...

2021. okt. 8. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/50 anonim ***** válasza:
94%

Kuruzslás? Ne haragudj kérdező, de ezen jót nevettem. :D

Raffaello-t igenis el lehet jól készíteni és nem pár darabot megvenni csicsás dobozban, egyenként csomagolva otthonra. Max. ajándékba veszem meg, itthon nassolni még soha.

2021. okt. 8. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!