Mi értelme van a házi “rafaello”-nak meg a hasonló kuruzslásoknak?
Van, akinek a sütés-főzés a hobbija és szeret új recepteket kipróbálni.
Ezek között is az egyik legszórakoztatóbb az, amikor tömegtermelésben előállított ételeket próbálunk otthoni módszerekkel leutánozni.
Mondjuk az, hogy ételérzékenyként nem ehetek raffaellot, ferrerot, hacsak nem készítem el magamnak? Ez csak egy a sok példa közül.
4-es, az ostyagömböt is el lehet készíteni házilag ;)
Gondolom, a kérdés azért született, mert a kérdező (vagy esetleg valaki ismeröse, aki ezt készítette neki) annyira nincs otthon a konyhában, hogy az eredmény nem lett sikeres.
Kérdező: ha valaki tud sütni, és rástánja az időt meg a normális alapanyagokra a pénzt, akkor az eredmény kifejezetten jó lesz, ha csak összepacsmagol valamiket - minden olcsóbbal helyettesíteni, gyosan összedobni, stb, akkor érthetö módon vacak lesz belőle.
8 nem azt mondom, hogy vacak. Sőt otthon nem is ettem ilyet, mert rajtam kívül mindenki utálja. Viszont pont az a jó az ilyenekben, hogy nem 6 pofára tömjük a szánkba.
Pont olyan mint a szotyola vagy a tökmag. A szotyolát gyerekként szerettem, de macerás volt enni. Abban a pillanatban utáltam meg, amikor valahol anyám szerzett hántoltat, marékszámra kb. 1 óra alatt untam meg.
Mert személyre szabottan lehet készíteni. Ahogy fentebb írták, lehet ételérzékenység vagy mandulaallergia vagy bármi az oka.
Plusz ha pl rafaellós tortát szeretnél, akkor olyat nem fogsz tudni a boltban venni...
Kuruzslás? Ne haragudj kérdező, de ezen jót nevettem. :D
Raffaello-t igenis el lehet jól készíteni és nem pár darabot megvenni csicsás dobozban, egyenként csomagolva otthonra. Max. ajándékba veszem meg, itthon nassolni még soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!