Rossz lesz a tészta, ha kihagyom belőle a kefírt? Miben lesz más? Mi a szerepe a kefírnek?
Figyelt kérdés
50 dkg liszt
2 dl víz
2 pohár kefír
1 tk só, 1 tk cukor, 1tk szódabikarbóna
200 fokon 30 percig sütni
Ebből a receptből baj, ha kimarad a kefír?
2021. ápr. 5. 11:05
11/16 anonim válasza:
Akkor csinálj foccacciát!
Az ilyen lepénykenyér.
Alig kell hozzá valami,el sem lehet rontani.
Igaz,keleszteni muszáj.
Rengeteg recept van neten.
12/16 anonim válasza:
10-es vagyok
A cigánykenyér receptnél te állítod be, hogy hány db-ot akarsz, erre figyelj!
13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Szerintem ezt a bodagot fogom kipróbálni elsőnek. :)
2021. ápr. 5. 12:08
14/16 A kérdező kommentje:
Ja még annyi lenne a kérdésem, hogy a sütőpornál nem baj, hogy nincs savas a kenyérben? (Csak a szódabikarbónánál kell?)
2021. ápr. 5. 12:10
15/16 A kérdező kommentje:
Bocsi, google a barátom, most olvasom, mi a különbség működésben a sütőpor és a szbb között. :D
2021. ápr. 5. 12:14
16/16 anonim válasza:
#14
Nem kell, a recept írója szerint, én meg nem vagyok kémikus, csak egy mezei háziasszony.
Megjegyzem, millió sütirecept van sütőporral (és szódabikarbónával) amiben egyáltalán nincs savas dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!