Mit fözzek ma? Nehezített feltételekkel.
Betegség miatt nem ehetek semmilyen állati fehérjét (sem hús, sem tojás, sem tej-tejtermékek), és semmi ötletem sincs mára.
Igazánból valami nem teljesen hétköznapi ételt szeretnék - a legtöbbet már meguntam - , és lehetöleg nem tésztát, mert azt mostanában elég sokszor ettem.
Minden ötletet elöre is köszönök!
Beírod a google-ba hogy "vegán receptek" - és lőn.... Csak győzz válogatni. :)
Egyik első találat...
Azt hiszem, ide is be kell lépni, de ez szerencsére nem olyan, mint a Facebook. Azért kell belépni, mert ha nem lépsz be, akkor a harmadik recept után kiírja, hogy "Emögött van a recept, amit keresel."
Csicseriborsó curry
Vöröslencse dahl
Brokkoli krémleves
Szójaszószos pirított tofu barna rizzsel
Banános mogyorókrémes pirítós
Borsóleves
Pírított káposztás, répás, gyömbéres, hagymás, szójaszószos kínai tészta (helyett barna rizs)
Chilis bab rizzsel
Paradicsomleves
Tofus tortilla
Gombafasírt, káposzta fasírt
Quiona saláta
Youtube >> "easy vegan recipe"
Nekem pl. a kedvenc csatornáim Pick Up Limes, Cheap Lazy Vegan, Rainbow Plant Life és a magyarok közül a Vegánblog.
Amik a kedvenceim: rakott zöldségek, chilis bab, curry, főzelékek, paprikás krumpli, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!