Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit fözzek holnapra? Nehezitet...

Mit fözzek holnapra? Nehezitett feltételekkel.

Figyelt kérdés

Fontos, hogy valami húsos legyen, ne legyen piros szine (az utóbbi pár napban paprikás, paradicsomos, kethupos ételekböl elég sok volt), ne legyen benne sajt, és ne legyen túl bonyolult.Ne legyen nagyon hízlaló, de laktató igen.


Minden ötletet szivesen fogadok, elöre is köszönöm.


2013. jún. 10. 22:27
 1/7 anonim válasza:
0%
Tejbegrízt, na az aztán laktató.
2013. jún. 10. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Csirkemell csíkok + saláta + tejfölös öntet, tortilla lapra teszed, és feltekered.
2013. jún. 10. 22:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]


Azt az 5 deka sajtot egyszerűen hagyd ki belőle, nem fog hiányozni. Egyszerű, tápláló és finom.

2013. jún. 10. 22:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Bármilyen tokányféle lehet pulykából, sovány sertésből pl zöldborsós, gombás, hentes temesvári (zöldbabos)... stb. ezekre nem kell pirospaprika, de mégis ízletes szaftos húsételek. rizzsel, tésztával, nokedlivel, tarhonyával, ki mit szeret.

vagy egy jó brassói, szintén bármelyik húsféléből.

sajt nem kell egyikhez sem, de a tokányokat lehet ízlés szerint főzőtejszínnel, tejföllel dúsítani.persze akkor több kalóriával is kell számolni:)

2013. jún. 11. 05:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Gombás-tejszines húst, de gomba nélkül is finom egy petrezselymes tejszines hús, hozzá olasz tészta, vagy galuska.
2013. jún. 11. 07:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Fehérboros csirke/pulyka/nyúlragu. Nem piros, sovány hús, egészséges és nem bonyolult, de laktató is.


Kevés olajon hagymát dinsztelsz, rakhatsz bele répát is és más zöldségeket, a húst fehérre pirítod, fűszerezed (só, bors, egyéb ízlés szerinti fűszerek, pl. kakukkfű vagy tárkony) felöntöd egy löket fehérborral, fedő alatt rotyogtatod 3-5 percig, aztán megöntözöd húslével és fél óra alatt puhára főzöd, majd megöntözöd tejszínnel és még egyet forralsz rajta.


Kb. 35-40 perc alatt kész, közben rizst, nokedlit vagy tésztafélét lehet hozzá főzni, de tálalható zsemlegombóccal, párolt zöldségekkel, vajas törtkrumplival is.

2013. jún. 11. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat (kivéve az elsöt, mert amit ir, az egyáltalán nem értelmes), végül is gombás-zöldborsós tokány lett, basmati-rizzsel.
2013. jún. 11. 13:23

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!