Ha a bolti kenyérbe, kelt tésztába benyomom az ujjamat és úgy marad a tészta, az milyen technológiai hiba?
Figyelt kérdés
Alulkelt? Nyers? Rossz alapanyag?2021. márc. 31. 23:10
1/5 anonim válasza:
Nincs átsütve rendesen, a mai kenyerek 90%-a ilyen, spórolnak az idővel. Undorító, hogy megeszek egy zsömlét és a végére elfáradok annyit kell rágni, olyan mint a gumi.
2/5 anonim válasza:
A tesco tigris veknije mindig ilyen. Akkor az sincs megsülve?
3/5 anonim válasza:
1# Nem az idővel spórolnak hanem az energiával amivel a sütő működik.
4/5 anonim válasza:
2: szerintem a tesco összes terméke sz.r alapanayagokból van, kféle gyorsítók és adalékanyagokkal teletömve!
5/5 anonim válasza:
4-es, én ezért nem vásárolok Tescoban. Drága is, és a termékeik sem túl jók. A burgonya pl. vagy 40-50 forinttal drágább, mint a Sparban. Sparba járok, ott még nem csalódtam a minőségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!