Milyen lehet a végeredmény, ha ezt a receptet nem extra szűz extra szűz olívaolajból készítem el?
2
Ezt csak az ilyen forgős "énakkorisjobbantusom" zé féle idióták nyomatják. Olaszországban mindenki extraszűz olívaolajban pirítja az alap dolgokat. De nem szokták szétégetni, meg nem abban sütik a rántott húst. Arra tényleg alkalmatlan.
4!
Sima olívában sütnek. Az extra szűz nem való sütésre.
5
Baromság. Extraszűzben pirítják le a dolgokat. Ezt mindig kihangsúlyozzák. Deepfried cuccokat nem csinálnak benne, de ahol az olívaolaj az egyik fő összetevő extraszüzet használnak mindig. Feleségem szicíliai úgyhogy csak tudom már hogy szokott főzni az egész család amikor hazamegyünk.
6!
Szuper.
Kérdező!
Használd nyugodtan, tökéletes lesz
#2 Parmezánnal lesz, a videóban szt is említi, mint lehetőséget.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Nyilván jobb lenne abból, de jelenleg ez van itthon és ma nem tudok elmenni a boltba.
Amennyiben nagyon sokat elvenne az élvezeti értékéből, akkor inkább máskor csinálom meg, ma estére pedig kitalálok valami mást.
az extra szűz olivaolajban nagyon magas a szárazanyag tartalom. emiatt lesz erős íze, és emiatt nem igazán alkalmas sütésre, ugyanis könnyen megég a benne lévő szárazanyag. ettől függetlenül megpirul benne a bármi, csak nem lesz annyira finom.
ahogy a srác csinálja a videóban, úgy nem para, mert ha megfigyeled, épp hogy csak meleg az olaj. tulajdonképpen csak bevonja a megfőtt brokkolit a fokhagymás olajjal.
ha nem extra szűzzel csinálod, ugyanolyan jó lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!