Ebből milyen végeredmény születne, sütött már valaki hasonlót?
Figyelt kérdés
arra gondoltam hogy lapcsánka szerű lepényeket szeretnék sütni, de sokkal kevesebb krumplival és sok más lereszelhető zöldséggel el lehet ezt rontani? vagy ha valami nem illik össze stb. elronthatja az ízét? gondolom állagra a tojás és liszttel bármit össze lehet kombinálni egyben marad2020. febr. 24. 19:57
1/4 anonim válasza:
Anyám szokott ilyet csinálni, reszelt cukkiniből, tökből, céklából, vagy répából. Vegyíteni nem biztos, hogy jó, mert nem ugyan annyi idő alatt sülnek meg. De egy próbát szerintem megér.
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan kísérletezz, én sokszor csinálok ilyesmit. A cukkini nagyon naturális íz, ott a krumplit érzed. Ha nagyon elszalad a fantáziád az szerintem sem jó ötlet, inkább 1-2 félét rakj bele, és kísérletezz. Érdemes az ízesítéseket is variálni, hagyma, fokhagyma, különféle száraz fűszerek.
3/4 anonim válasza:
Nyáron, amikor már sok terem, kolbásztökből szoktuk csinálni krumpli nélkül és az nagyon finom.
4/4 anonim válasza:
Igen, céklával nem finom, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!