Kihagytam a fehérjéből felvert habot a piskótából. Mi lesz a végeredmény?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy gyümölcsös piskóta szóval még visszaönteni sem tudom a tálba hogy hozzákeverjem. Lesz valami keksz vagy felesleges is megsütnöm?2015. júl. 24. 17:55
1/7 anonim válasza:
Próbáld meg azért visszaönteni, és belekeverni. :D Legfeljebb nem lesz olyan szép, mint először.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, mi lesz, de én arra voksolok, hogy egy finom, tömör cucc lesz belőle. A tojássárgája finom dolog s egy normál piskótában nincs rengeteg lisztféle (ez persze változó), elbírja a sárgája valahogy. Ha nagyon tömör lenne, úgyis észrevetted volna, nem? S a gyümölcs is csak javít a dolgon.
Érdekes gondolat, hogy mi van, ha a tetejére rakod a habot később és picit még sütöd, hogy hőkezelést kapjon és színt.
3/7 anonim válasza:
#1: Valószínűleg én is ezt csinálnám ;) De lehet, hogy nagyon szépen ott van a gyümölcs a tetején... Bár így meg kockázatos a dolog, habár tényleg el nem tudom képzelni, hogy rossz legyen. Én vagyok olyan kíváncsi, hogy lehet, hogy mégis kipróbálnám így...
4/7 A kérdező kommentje:
Hát elkészült a "piskóta", és jobb lett mint amire számítottam. Egy nagyon kicsit megemelkedett, és nem is lett olyan ropogós a tészta mint ezek az amerikai csokis kekszek, inkább a pogácsához hasonlóan sűrű tészta lett. Összességében nagyon finom, de sajnos a krémes sütit így nem tudom megcsinálni :) :)
2015. júl. 24. 19:03
5/7 A kérdező kommentje:
Illetve ha esetleg legközelebb is elbénázom akkor kipróbálom a visszaöntést :D A zöld kéz mindenkinek ment :)
2015. júl. 24. 19:05
6/7 anonim válasza:
A máglyarakáson is az almára tesszük a keményre vert tojáshabot, és tök finomra megsül.
Itt is lehetett volna alkalmazni, de sajnos már késő:/
A lényeg, hogy azért nem veszett kárba.
7/7 anonim válasza:
Szerintem egy édes tojásrántotta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!