Szerintetek mennyire sülne ki ezekből a dolgokból valami borzalmas végeredmény?
hát én mást csinálnék..
a karaj szeleteket ,klopfold ki vékonyra . a és töltsd meg a kolbásszal . tekerd fel . panérold ki majd süsd ki .
a tejfölt keverd el az apróra vágott hagymával ,és a kisült húst locsold meg vele .
Jó az ötlet, fejedelmi kaja!
A túrót és a tejfölből valamennyit kihagynék, azokból készítenék egy kis túrógombócot nasiként a végére!
Nagyon hasonlót szoktunk csinálni.
Mi teszünk a tepsi aljába krumplit, arra mehet hús hagyma, kolbászkarika, sőt kukorica is ha van. Ketchupos-tejföllel locsoljuk meg.
Szóval én a juhtúrót kihagynám és helyette ketchupot tennék bele.
Jó elgondolás, de én a karajt kiklopfolva, lisztbemártva zsiradékban elősütném 3-4 percig oldalanként.
utána mehet a a kikent tepsibe, leöntve a beforralt lisztes pecsenyelével, rá a hagymakarika, kolbász.
lefóliázva még egy szűk 3/4 óra, a sütőben, majd fólia nélkül kis juhtúróval megszórva, tejföllel megpötyögtetve még kb 15 perc.
Rizzsel, krumplipürével komplett kaja.
a sóval óvatosan a kolbász és a juhtúró miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!