Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az alább receptbe (Kati...

Az alább receptbe (Kati tészta) vajat vagy zsírt tegyek a tésztához? Melyikkel lesz finomabb, omlósabb a végeredmény?

Figyelt kérdés

[link]


Szerintetek a citromhéjat belerakjam, vagy hagyjam ki? Egy másik receptben nem volt beleírva.


2014. márc. 12. 16:46
 1/2 anonim ***** válasza:

zsír,és tegyél a tésztába 1kanál tejfölt vagy joghurtot . a zsírtól omlos lesz a tejföl pedig puhitja tésztát és nem szárad ki.

a citromot ,én nagyon szeretem de nem sütibe . ha kihagyod akkor sem történik semmi.

2014. márc. 12. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Zsírtól sokkal jobb állagú a tészta. a tejföl is jó gondolat, én a pitetésztákat is zsírral, kis tejföllel készítem.

a reszelt citromhéj nagyon jó ízt ad, ne hagyd ki belőle.

2014. márc. 12. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!