Az alább receptbe (Kati tészta) vajat vagy zsírt tegyek a tésztához? Melyikkel lesz finomabb, omlósabb a végeredmény?
Figyelt kérdés
Szerintetek a citromhéjat belerakjam, vagy hagyjam ki? Egy másik receptben nem volt beleírva.
2014. márc. 12. 16:46
1/2 anonim válasza:
zsír,és tegyél a tésztába 1kanál tejfölt vagy joghurtot . a zsírtól omlos lesz a tejföl pedig puhitja tésztát és nem szárad ki.
a citromot ,én nagyon szeretem de nem sütibe . ha kihagyod akkor sem történik semmi.
2/2 anonim válasza:
Zsírtól sokkal jobb állagú a tészta. a tejföl is jó gondolat, én a pitetésztákat is zsírral, kis tejföllel készítem.
a reszelt citromhéj nagyon jó ízt ad, ne hagyd ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!