Palacsinta tészta csak szódával?
Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 10:05
1/10 anonim válasza:
A szodat felvered es kisutod palacsintasutoben? Hajra!
2/10 anonim válasza:
Lehet tej nélkül is, csak szódával csinálni, nem lesz roszabb úgy sem.
3/10 anonim válasza:
Én tegnap enyhe bubis ásványvízzel készítettem. De csapvízzel is ugyanolyan jó volt. Csak a küllemében vettem észre különbséget ami a víz mellett szól a szódától ugyanis lyukacsos lett, nem szép...
Bár én nem vagyok nagy szakértő. De nem értem miért jobb szódával.
4/10 anonim válasza:
Amikor nincs tej, akkor alapból 1 tojással többet ütök fel. Amikor buborékos vizem is van hozzá (akár szóda, akár másfajta), azzal valóban egy kicsit ritkább = könnyebb tészta lesz.
Amikor csak teljesen tiszta csapvízzel, akkor a tészta tömörebb, (=stabilabb)!
5/10 anonim válasza:
En csak igy szoktam... Tej nelkul!
6/10 anonim válasza:
Sokszor észre sem vehető a különbség. Én felesben szoktam csinálni tejjel és ásványvízzel, mert az én ízlésem szerint így finomabb.
7/10 anonim válasza:
Azzal is jó!
Lehet tejjel, ásványvízzel, szódavízzel, csapvízzel.
8/10 anonim válasza:
Lehet csak szódával is, vékonyak lesznek, gyorsan sülnek.
a büfések is csak szódát kevernek hozzá...
9/10 mustafa33 válasza:
Santorini, éppen a lukacsosság miatt.
10/10 anonim válasza:
Hát akinek úgy gusztusosabb annak egészségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!