Ha sima piskóta tésztát csinálok és abba csoki darabokat rakok majd egy bögrében úgy 2 percig melegítem akkor szerintetek ehető lesz a végeredmény?
nem lesz jó!
miért nem csinálsz palacsintát?az hamar meg van..-és kevés dolog kell hozzá
Ahogy én csinálnám:
Megsütöm a piskótát. Az összetört csokit egy kis olvasztott vajban hozzákavarnám, a láng fölött összeolvasztva a kettőt. És a piskótát ezzel az olvadt, vajas csokival kenném be. Így miután rádermedt, lehetne szeletelni a csokis piskótát.
Tapasztalatom szerint a piskótának sütő kell, a mikróban sosem sikerül jól (bár nem sokszor próbáltam, 10 perc a minisütőben igazán nem sokkal bonyolultabb).
Mikrós sütinek keress bögrés sütirecepteket. Nagyon jókat lehet kreálni. Én tojáshoz teszek valami jóízű olajos magvat, ezt-azt és voila, finom mikrós süti percek alatt. A kedvencem a mákos, abba akár teszek reszelt almát, akár nem, csodás lesz. 1 tojás, 3 dkg darált mák, 1 dkg zab, sütőpor (vagy szódabikarbóna valami savval, nálam almaecet), opcionálisan édesítés (pl. 1 dkg mazsola szuper hozzá, de normál édesigényhez az kevés).
A csak tojássárgájás sütik a kedvenceim.
Persze lisztekkel is lehet operálni, aki eszik olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!