Hogy csináljam hogy a tojásfehérje ne essen össze a máglyarakás tetején? Étkezdében olyan szép magas habot kapok kb.5cm, nekem meg 1cm-re összezsugorodik.
Eleve több tojásfehérjét használnak, mint ami nekünk keletkezik a máglyarakásban felhasznált tojások után. Ha felkenéskor is csak 2-3 cm magasságra jut, abból készen sem lesz 5 cm.
A másik, hogy nem sütni kell, hanem lassan szárítani.
Szerintem rendes fehérjét használnak, csak más módszerrel, svájci meringue-et csinálnak és amiatt lesz másmilyen. És több fehérjével is próbálkozz, mint ami kimarad.
Ezt egyébként nemrég találtam, itt szerintem nagyon jól le van írva a fehérjehabok. Próbáld meg ezzel a vízgőzössel, nekem sokkal finomabb lett vele. [link]
Gondolom teszel bele cukrot a fehérjébe ha fel van verven.Kristály cukorral keményebb szerintem.
Magas hőfokon 180C'-on kezd ha picit pirul vedd vissza 140-150re ne nyitogasd a sütő ajtót,adj neki időt min 30percet.Azért eshet össze mert nem volt még kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!