Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezzel ronotottam volna el a...

Ezzel ronotottam volna el a csirkemellet?

Figyelt kérdés

Csirkemellett esdig mindig serpenyőben sütöttem, ma kipróbáltam sütőben. (Légkeverés, 180fok, 20-25Perc) Olaj nélkül csináltam, mert próbálok diétázni. (Ezért is sütőben, mert a serpenyőmet meg mell olajozni)

Csak elfelejtettem közben feltenni a krumplit főni, így, hogy ne hűljön ki a csirke bent hagytam a kikapcsolt sütőben. Undorítóan százat lett. Eddig is hébe-hóba csináltam sütőben, olaj nélkül, egész jó volt utána mindig. Előre is köszi :)

2021. márc. 29. 14:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

9-es, én fokhagymát és vöröshagymát szoktam mellé sütni. Isteni finom! Mindig teszek rá sót, borsot, és legutóbb majorannát raktam még rá (őröltet), alá egy kis olajat, rá egy pár cseppet, és kész. 200 fok, alsó-felső sütés kacsasütőben és 40 perc alatt vajpuha lett. Szétomlott az ember szájában.

10-es voltam.

2021. márc. 29. 17:13
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

40 percig csirkemellet sütni...??

Serpenyőben kb. 3-3 perc mindkét oldala... Ennyi.

2021. márc. 29. 19:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Egy próbát megért, de a serpenyő lesz a tuti. Azért köszi mindenkinek :)
2021. márc. 29. 21:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
#12, ez két különböző stílus. Másmilyenre sül serpenyőben és sütőben. Nem mindegy amúgy, mennyi idő? Beállítod az órát, aztán kiveszed, ha kész. Nem kell ott állni mellette, mint a serpenyőnél. A kérdező a zsiradékkal akart spórolni, arra a sütő tökéletes, csak nem úgy, ahogy eredetileg próbálta, mert úgy tényleg száraz lesz.
2021. márc. 29. 21:17
 15/16 anonim ***** válasza:
49%

14-es, állít be órát a halál! Én fel szoktam írni egy cetlire, hogy mikor kész a kaja (illetve mikor kell megnézni), ha sütőben sütök. Az óra zavar ha csörög. Anyu sem használta soha.

Serpenyőben utoljára akkor sütöttem valamit, amikor pár hónapig nem volt fritőzünk. Azóta soha többé! Sült húst meg csak sütőben sütök, azt is kacsasütőben. Szép nagy edény, pont belefér, amit bele akarok tenni + fér még mellé zöldség és hagyma is.

10-es és 11-es voltam. :)

2021. márc. 30. 09:35
 16/16 anonim ***** válasza:
84%

#14: hogy a fenébe ne lenne mindegy, hogy mennyi idő!

Ha te otthon hereverészel, htb vagy, akkor persze mindegy...

De ha valakinek gyorsan össze kell dobni egy ebédet, annak nagyon nem mindegy....

2021. márc. 30. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!