Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet úgy sütni a csirkem...

Hogy lehet úgy sütni a csirkemellet, hogy ne csapkodjon az olaj? Mi a jó módszer?

Figyelt kérdés
2021. febr. 17. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Szárazra kell törölni a húst sütés elött.
2021. febr. 17. 22:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

#1 az keves, ugy tele vannak nyomva vizzel a bolti csirkemellek hogy frocskol ugy is.


@Kerdezo: fogj egy fedot, es tedd ra a serpenyore.

2021. febr. 17. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
fedő az elején
2021. febr. 17. 22:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elsö vagyok, nekem nem fröcsköl...
2021. febr. 17. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:

Hmmm.. Köszi az ötleteket, a fedőt mindenképpen kipróbálom, megpróbálom nem sokszor forgatni 😅


#1 mivel érdemes szárazra "törölni"? Konyha papírral tapogatni? Bocsi csak nem tudom elképzelni. Köszi előre is:)

2021. febr. 18. 00:30
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

1. tul forro az olaj!!!

2. hust rendesen ki kell olvasztani ha a melyhutobol kerul elo

3. megtisztitott/elokeszitett hust szarazra toroljuk

4. ha meg mindig serceg, akkor egy csipet sot szorhatsz a suto-oljaba


(fedot ne tegyel ra, mert a gozben parolodik a hus es nem sul)

2021. febr. 18. 07:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
94%

A húst papírtörlövel kell szárazra törölni, pontosabban leitatni róla a nedvességet - és nem besózni elöre.

Fedöt meg semmi esetre se tegyél rá, mert akkor csak gumiszerü vagy továbbfözve fürészporszáraz valamit kapsz, így ugyanis nem sül, hanem fö a hús.

Sok esetben az olaj túl forró, a hús meg túl hideg, azért kezd fröcskölni, a húst tartsd sütés elött legalább egy órát hütön kívül. Ha meg netán fagyasztott, elötte teljesen fel kell olvasztani és szobahömérsékletre hozni.

2021. febr. 18. 07:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

A felszeletelt csirkemellet,kiütöd, sózod,az egyik oldalát lisztbe mártod (amelyikkel a sütést kezded), nagyon kevés(!) forró zsiradékban, lehetőleg nem magas falú serpenyőben 2-3 perc alatt kisütöd, egyszer fordítva.

Nem fog fröcskölni!


Ez a klasszikus natúr rostonsült csirkemell.

2021. febr. 18. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!