Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lesz erős a lepény?

Mitől lesz erős a lepény?

Figyelt kérdés

Próbálok lepényt csinálni, de a végeredmény egy gyenge, könnyen széteső tészta, amit még félbe sem lehet hajtani.

összetevők amikkel próbálkoztam:

3 evőkanál liszt

csipet só/cukor

olaj

1 tojás

1 csomag sütőpor


Az élesztés adná meg a stabilitását?


tegnap 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:
83%
A liszt borzasztó kevés a többihez képest
tegnap 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
48%
Három evőkanál liszt?Ez biztos?Ne olajjal hanem margarinnal csináld más lesz teljesen az állaga,azzal jó lesz az arany is.
tegnap 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!