Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kezdöknek steak sütési tippek?

Kezdöknek steak sütési tippek?

Figyelt kérdés

Már több ezer ft-t kidobtam a semmiétt...

3x próbáltam, mi nem szeretjük nyersen így tovább sütöm mint 1-2 perc de mind rohdt rágós lett. :(

tegnap 13:08
 1/5 A kérdező kommentje:
Nincs pénzem arra, hogy szórakozzam mikor sikerül jól kisütni.
tegnap 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Akkor nem kell pénzt kidobni rá és megvenni a húst, ha nem tudod elkészíteni. Ennyi a helyzet.
tegnap 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam nézni a Lidl választékát.

Ok hogy dél amerikai húsmarha de lapockából steak-et? Soha nem lesz jó.

Bélszínt vegyél,jó minőségűt az puha lesz.

tegnap 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
rib eye steak. elrontani nem lehet, a 16 éves fiam simán megsüti. nagyon fontos a megfelelő hőfok és milyen a hús. sütés előtt 20-25 perccel már ki kell venni a hűtőből, szoba hőmérsékletűnek kell lennie, különben a túl nagy hőingadozastól xar lesz. ha túl sütöd kiszárad és rágós lesz. a steak úgy jó szerintem, ha kicsit rózsaszín marad, én speciel véresen szeretem, de a nejem well done eszi, igy neki is száraz.
tegnap 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a steaket. Legszívesebben , csak sütném, sütném a grillen és soha abba nem hagynám.
tegnap 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!