Steak vagy rántott hús ? Melyiket szereted jobban ?
Figyelt kérdés
jan. 22. 11:42
2/18 anonim válasza:
Egyik sem nagyon kedvencem, de ha feltétlen választani kell, akkor a rántott hús, az legalább nem nyers.
3/18 anonim válasza:
Mind a kettőnek megvan az ideje.
Rántott szelet vasárnap,steak ha étterembe megyek de egyébként kedvelem mind a kettőt.
4/18 anonim válasza:
Steak, de szinte lehetetlen Magyarországon jót kapni.
5/18 anonim válasza:
Nagyker én van jó steak USA,Angus van választék.
6/18 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem. Sajnos a steaket nem tudom elkészíteni, étteremben meg gyakran cipőtalpat kaptam helyette, így marad a rántott hús. Azt is inkább otthon, mert nem csak a kiszárított panírt szeretem.
7/18 anonim válasza:
Egyiket se szeretem, de a rántott húst megeszem ha csak az van, az legalább nem nyers.
8/18 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem, sajnos a steakhez ritkán jutok hozzá (drága), de nemsokára szülinapom, az a terv :-)
9/18 anonim válasza:
Inkább a rántott hús, de néha egy-egy steak is jöhet
10/18 anonim válasza:
Steak egyértelműen, rántott hús mind olajos zsíros macsinga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!