Melyik az a rántott hús recept aminek a panírjába liszt meg talán tej is kell és úgy kell felverni majd belefotgatni?
Sós palacsintatészta bundázáshoz:
10 dkg liszt
1 db tojás
1/2 teáskanál só
1,5 dl tej
vagy?
Párizsi bunda
Hozzávalók:
liszt
tojás
szódabikarbóna
só
Nekem a leírás alapján párizsi bundának tünik, amit 5 is ír.
Régen nekünk párizsi szeletként (nem parizer) adták.
Van az angol sörtészta (beer batter)
1/2 pint pale vagy amber ale
liszt amennyit felvesz a palacsinta tészta állagig
só
pici sütōpor
rómaikömény
kurkuma
Az utóbbi kettō elhagyható, de sokat javít a színén, ízén.
Ezt egy ilyen fedeles tupperware dobozban összerázod, és beleteszed a halat/csirkét/húst/virslit/rákot amit találsz. (Bizonyos helyeken ebben szelet pizzát, mars csokit, húsos pitét, fagylaltot is kirántanak, de ez már perverzebb)
Miért 9-es?
Szerinted nem úgy kell panírozni, hogy liszt, tojás, ebbe mehet tej is, és a végén prézli?
Vagy csak trollkodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!