Van itthon 1kg csirkemell, mit készítsek belőle? Te mit
készítenél belőle?
Figyelt kérdés
Tudom hogy sok mindentől függ :D
De írjátok le hogy mit csinálnál belőle ami lehetőleg hamar meg van vagy csak sütőbe bedobós :)
(Szokásos megmondó embereknek kinek nem inge ne vegye magára :Igen tudok a Nosaltyról, a mindmegetteről, cookpadról, receptműhelyről, stb recept oldalakról nekem abszut kezelhetetlen az oldal nem bírok benne kiigazodni túl sok mindent nyomnak az arcomba és elveszek...)
Szia!Szójás csirkemell csíkokat készítenék sok zöldséggel és barna rizzsel
2021. febr. 27. 10:22
2/13 anonim válasza:
Paradicsomos csirkemell csíkokat (ugyanúgy kell mint a bolognait fűszerezni) készítenék penne tésztával, egy kis sajttal megszórva :)
2021. febr. 27. 10:24
3/13 anonim válasza:
Kloffolnam so bors elosut
Ananasz karika + sajt ra
Köret rizs + párolt zoldseg
2021. febr. 27. 10:39
4/13 anonim válasza:
Én egy sima resztelt májat csinálnék belőle,jó borsosan-majorannásan, főtt krumplival savanyúval.
Ha csak 2 személyre lesz, akkor egy pár szépet kivennék, azt meg kirántanám.
2021. febr. 27. 10:44
5/13 anonim válasza:
4-es vagyok
Mindenki bocsásson meg, félre olvastam, csirkemájnak!
Sztornó a bejegyzésem!
2021. febr. 27. 10:46
6/13 anonim válasza:
A csirkemellet kisujjnyi csíkokra vágom, sózom borsozom. A serpenyőben zsírt/olajat hevítek, a csirkemellet elkezdem magas hőfokon oirítani. 2-3 perc múlva hozzáadok 8-10 gerezd zúzott fokhagymát, és még 3-4-5 percig pirítom. Kész. Sültkrumplival, savanyúsággal tálalom. Nagyon finom, pikkpakk kész.
2021. febr. 27. 10:49
7/13 anonim válasza:
Felkockáznám, mehet a lábasba, egy fej fokhagyma, sok sok bors, egy kis só, pici levet hagysz rajta, mehet rá a krumplipürére.
2021. febr. 27. 10:50
8/13 anonim válasza:
Kisütném sósan borsosan, mellé egy gombás, brokkolis (ez elhagyható) tejszines mártást csinálnék :) Az ananászost én is ajánlom amit a 3as írt csak mi a husira szoktunk egy szelet füstölt karajt tenni hogy ízesebb legyen :)
2021. febr. 27. 11:02
9/13 anonim válasza:
Gyros/ brassóit/ besamellel besütve krumplival egy tepsiben.
Vagy csak simán felszeletel sós lisztben forgat, bő olajban kisüt és hozzá egy egyszerű köret (rizs, tört krumpli, esetleg tartár/ savanyúság).
2021. febr. 27. 15:32
10/13 anonim válasza:
Simán bedörgölném egy kis sóval, borssal, majorannával. Előmelegíteném a sütőt 200 fokra, tennék olajat a kacsasütő aljába, bele a hús, rá egy pici olaj. Én szoktam hozzá vöröshagymát és fokhagymát is betenni. Sütő felmelegszik, betolod egy 40-45 percre és szépen megsül. Isteni lesz. Én ma combot csináltam így. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!