Jó lehet, ha így sütöm meg a csirkét?
Figyelt kérdés
Van egy olyan technika csirkemell megsütésére, hogy a nagy mellet jól lepirítjuk, majd berakjuk a sütőbe 150 fokra, 15 percre.
A kérdésem az lenne, hogy ez úgy is jó, finom végeredményt ad, ha a csirkemellet nem egészben, hanem közepes méretű kockákra vágom, és elvégzem ugyanezt? Vagy nagyon kiszáradna?
2021. febr. 19. 18:34
1/3 anonim válasza:
A kockára vágott mell esetében elég, ha 5 perc alatt a serpenyöben megpirítod, akkor tökéletes fogyasztásra.
2/3 anonim válasza:
kockára vagy csíkokra vágva teljesen fölösleges még a sütőbe is berakni.
Jó forró olajban kb. pár perc alatt átpirul a serpenyőben.
3/3 anonim válasza:
Másképp darabolod, másképp is sül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!