Nagyon kiszeretném probálni azt, h a rántott csirkét sütöbe sütöm. De hogyan kel? Menyi fokra tegyema sütöt? Részletesen leirnátok?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Nem lesz finom! En mar csinltam...de soha tobbet nem fogom!
Szoval mindent ugyan ugy csinalsz mint szoktad. Bepanirozod a csibet, es a tepsi aljat kiolajozod, bele a csibet, 180fokos sutobe dugod, lefoliazva. Egy ora mulva leveszed a foliat, es pirulasig sutod. (kb 30-40 perc)
A panirja nem lesz olyan ropogos...de sok sikert hozza
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Nagynéném csak így készíti, mert nem bírja a gyomruk a zsiradékot. Szerintem így a legfinomabb! Ő nem fóliázza le, hanem panírozva a rácsra rakja a darabokat, alá természetesen a gáztepsit, hogy ne csepegjen tele a sütő és 180 fokon (elektromos sütőben), a középső szinten szép lassan megsüti. Ropogós, szép piros lesz a panír és a csirkecombok is átsülnek a csont mellett is.
Már én is készítettem így egyszer és nagyon jól sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!