Nagyon kiszeretném probálni azt, h a rántott csirkét sütöbe sütöm. De hogyan kel? Menyi fokra tegyema sütöt? Részletesen leirnátok?
Nem lesz finom! En mar csinltam...de soha tobbet nem fogom!
Szoval mindent ugyan ugy csinalsz mint szoktad. Bepanirozod a csibet, es a tepsi aljat kiolajozod, bele a csibet, 180fokos sutobe dugod, lefoliazva. Egy ora mulva leveszed a foliat, es pirulasig sutod. (kb 30-40 perc)
A panirja nem lesz olyan ropogos...de sok sikert hozza
Nagynéném csak így készíti, mert nem bírja a gyomruk a zsiradékot. Szerintem így a legfinomabb! Ő nem fóliázza le, hanem panírozva a rácsra rakja a darabokat, alá természetesen a gáztepsit, hogy ne csepegjen tele a sütő és 180 fokon (elektromos sütőben), a középső szinten szép lassan megsüti. Ropogós, szép piros lesz a panír és a csirkecombok is átsülnek a csont mellett is.
Már én is készítettem így egyszer és nagyon jól sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!