Valaki leírja részletesen egy nagyon kezdőnek, hogy hogyan kell készíteni a paradicsommártást?
Egy edénybe felteszed főni a paradicsomlevet. Pici sót,4-5 kanál cukrot és bazsalikomot tegyél bele. Ha már forr,akkor rántsd be.
Zsírban piríts lisztet,de ne égesd meg. Engedd fel hideg vízzel. Keverd a rántást simára és öntsd bele állandó keverés mellett a paradicsomba,és addig forrald,amíg besűrűsödik.
sztem google-ben hamarabb megtaláltad volna a választ, de ha ennyire ráérsz..:D
am a legjobb módja kérlek szépen, ha frissen és fiatalosan csinálod..:D
én először egy világos, pirospaprikás rántást készítek zsírral, majd azt öntöm fel a hideg paradicsomlével, apránként, csomómentesre.
ezután fűszerezem, egy hagymát teszek bele, amit később kidobok, borsot és persze bazsalikomot.
állandóan keverem, oda ne kapjon, és amikor már eléggé sűrű lezárom a gázt. sót és ha kell cukrot is teszek bele.
én is pirospaprikást írtam:)))
előző:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!