Hogy kell párolni pl. csirkemellt? Sütőben vagy lehet simán a sütő edényben fent a gáztűzhelyen? Még sohase csináltam és kiszeretném próbálni mert fogyózom!
Figyelt kérdés
Olvastam olyat h alufóliába kell becsomagolni és úgy kell csinálni, de nem értem teljesen nem ég oda ha csak úgy belerakjuk a tepsibe?2010. júl. 4. 16:00
1/4 anonim válasza:
Beleteszed a csirkemellet egy serpenyőbe, vagy lábasba, pici olajat teszel alá, fűszerezed és felöntöd egy kis vízzel, letakarod, és kis lángon hagyod párolódni. Természetesen nem a sütőben, hanem a felső részen.
2/4 anonim válasza:
Be kell fűszerezni a húst,izlés szerint. Zsiron,olajon nagylángon felül körbesütni.Ha szint kapott, kicsire kell venni a gázt, és lefedve kell párolni lassan, mig megsül a saját levében. Ettől párolás. Ha vizet teszel alá, főzés. Ahúsok általában a saját levükben elkészülnek. Pl. a sertéspöri alá sem kell, enged annyit, amiben elkészül.Ha vizezeded egyszerübb, de veszit az izvilágából.Férjem szerint a vizzel készült húsok FŐTTEK, nem sültek.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És még annyit szeretnék kérdezni h lehet sima étolajat használni vagy inkább olíva olajat kell?
2010. júl. 4. 16:45
4/4 anonim válasza:
sima olajat. Az oliva inkább hidegen jó,saláta stb, a melegitést nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!