Fagyasztóbol vettem ki csirkecombot és sertésmájat a combot megföztem és a májat is meg a csirkét is bepaniroztam . Lesz valami bajuk ha csak holnap sütöm ki?
Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 16:45
1/9 anonim válasza:
Szia!
Nagyon fontos tudnivaló a panírozott étellel kapcsolatban:
Bepanírozott húst, megfelelő hűtési körülmények között 3- maximum 4 órán keresztül szabad tárolni. Nem azért mert valamelyik okos kitalálta, hanem mert a benne lévő kis mennyiségű baktériumok elszaporodhatnak. Ezért is nevezik ezeket az ételeket frissensülteknek. Formázás töltés panírozás majd mehet is az olajba és csepegtetés után egyből tálalásra.
Egészségügyi okokból nem nagyon ajánlom asztalra tenni Vendégek/ Család számára. Ha kockáztatsz egy hasmenéssel, hányással talán megúszható a dolog. Ha nem akkor komolyabb dologgal.
Szia!
2/9 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz! Én rendszeresen előkészitem a rántott dolgokat előző nap. Általában szombaton bepanirozom a csirkét, húst, karfiolt, gombát,hagymát /az a kedvenc/ bármit, ha vasárnap jönnek a Gyerekek. Az én konyhámat mindenki szereti, és még senki nem lett rosszul.Igy több időm van Velük foglalkozni, Amit nem értek, mi az, hogy megfőzted a csirkét? Főtt csirkét paniroztál?
3/9 A kérdező kommentje:
A rántott csirkét kicsit mindig megfözöm elötte te nem?
2010. szept. 28. 19:58
4/9 anonim válasza:
NEM, még nem is hallottam. Akkor az első intenziv ,finom iz kidobódik? Olyan gyönyörüen megsül főzés nélkül, szaftos marad. Nincs fritőzöd?
5/9 A kérdező kommentje:
nem fö ki az ize és igy is szaftos mert épp csak rottyan a vizben és már veszem is ki. én meg még ugy nem hallottam hogy nem fözik meg
2010. szept. 28. 20:29
6/9 anonim válasza:
Én sem hallottam még, hogy megfőzik. Persze tájegységek különbözőek. Mindig tanul az ember. Lehet, hogy kipróbálom.
7/9 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem mondani hogy csak a csirkecomb esetében mert a mellet pl én sem fözöm meg
2010. szept. 28. 20:47
8/9 anonim válasza:
Még nem is hallottam ilyet,hogy a mellet nem főzöd meg! Hallatlan! /megfőzni a rántott húst,hát szépen vagyunk/Hol tanultad ezt,hogy szakács suliban nem az biztos.
9/9 anonim válasza:
ne fikázzátok már, én is picit megfőzöm a pipicombot, mielőtt kirántom, és nagyon fini. És nem kell több időt az olajban ücsörögnie, tehát nem szívja meg magát vele. Egyébként én is simán kisütöm az előre panírozott szeleteket, pl a sertést. Még soha nem lett bajunk tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!