Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan pácoljak grillezéshez...

Hogyan pácoljak grillezéshez tarját meg csirkecombot?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:

én éppen most pácolom be a holnapra szánt tarját.

kecsap-méz-mustár-bors-majoranna (vagy ízlés szerint más fűszer)-préselt fokhagyma-egy kvés olaj )

minden szeletet jól bekenek , majd félkarikára vágott hagymával rétegezve lerakom egy dobozba.

ha grillezzük, akkor leszedem róla a hagymát másnap, ha tepsiben sütöm, akkor hagymástól, fólia alatt, majd anélkül pirítom.

ha grillezzük a húst, akkor nem szabad besózni.

2011. szept. 23. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Múlt szombaton így grilleztünk:

Tarja: olaj, mustár, bors, fokhagyma. Sütés előtt só. De akár a gyros fűszerkeverék is megteszi, nagyon finom.

Csirke: olaj, mustár, méz, bors. Sütés előtt só.

Én saslikot készítettem, tűztem rá szalonnát, kolbászt, gombát, sok félbevágott kisebb hagymát, paradicsomot, egyik cstagnak erőspaprikát. Isteni volt!

2011. szept. 23. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

csirkéhez: joghurt + erős pista + só vagy méz+mustár

tarjához: fokhagyma+só + bors + olaj

2011. szept. 24. 06:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!