Bepaníroztam a húst és lefagyasztottam. Hogy kell majd kisütni? Csak belerakom forró olajba vagy előtte ki kell olvasztani? mennyiben lesz más így az íze, mintha frissen rántottam volna?
Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 13:05
1/3 anonim válasza:
Simán rakhatod rögtön a forró olajba. Arra figyelni kell hogy így kicsit több idő amíg átsül.
Ízben nem lesz más. Én is le szoktam fagyasztai. Persze minden hús közé rakok folpakkot hogy ne fagyjon össze úgy könnyebb szétszedni.
2/3 anonim válasza:
Én csak egy picit szoktam kint hagyni, hogy éppen ne legyen jeges, mert különben leázik róla a panír. Utána forró olaj, kicsit tovább kell sütni, de jó szokott lenni az íze :-)
3/3 anonim válasza:
Csak bele rakod a forró olajba: Nem kell előtte kiolvasztani. Az ilyen előre le fagyasztott ,húsokat 6 hónapnál tovább ne tárold a fagyasztóba . 6 hónapig nem veszit semmit az izéböl. Én ugy szoktam a szelet, fasirt húst ,sajtot ,berakni a fagyba,hogy rá teszem szeletenként 1 tálcára,és amikor meg fagyott,akkor bele rakom 1 zacskoba. Igy tuti,hogy annyi szeletet veszek ki egyszerre amennyi pont kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!