Rántott csirkemell zsemlemorzsa helyett mivel?
Natúr zabpehely, vagy süsd párizsiasan (csak liszt és tojás). Utóbbihoz keverhetsz egy kis zöldfűszert, vagy finomra reszelt sajtot is. Sőt, itt egy pepecselős, de isteni panírrecept:
- liszt
- felvert tojás
- só
- bors
- őrölt fűszerpaprika
- fokhagyma
- nyers reszelt krumpli
Ezeket összedolgozod egy tálban, beleforgatod a csirkemelleket, és már lehet is rántani. Műhúsnak sem utolsó.
párizsi bunda: liszt, tojás, tej
sör bunda: liszt, tojás, sör
különböző magvak is mehetnek a bundába, bár az inkább a morzsa egy részének kiváltására jó
A párizsi illetve sörbundához azt tanácsolom, hogy inkább csíkokra vágd fel, úgy valahogy jobb. De az a jó az ilyen bundában, hogy ebbe az alapba gyakorlatilag bármit keverhetsz. Én csináltam már szezámmaggal, reszelt krumplival, kókuszreszelékkel (az annyira nem ízlett), vagy brokkolival is, ez utóbbit megfőztem, villával szétnyomkodtam, és úgy ment a keverékbe. Legközelebb szerintem reszelt répával csinálom.
Az a titka, hogy először felcsíkozod a húst, aztán belmártod lisztbe, mint a panírozásnál, aztán bele a bundába, és egyből mehet az olajba.
De jó ötletek!
Ma a 4. valaszado receptje a nyerő, ehhez minden van. A többi is kipróbálásra fog kerülni.
Köszönöm mindenkinek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!