Az Aldis csirkemellnek miért van hal íze?
Figyelt kérdés
Sütéskor fehér színű genny keletkezik a csirkén, sütés után pedig teljesen hal íze van. Ez mitől lehet? Mindig friss a csirke az Aldiban, de megsütve szinte ehetetlen.
Más is tapasztalt hasonlót az Aldis csirkével?
2021. márc. 27. 01:17
1/9 anonim válasza:
Ne ott vedd.
Valószínűleg olcsó, hal feldolgozó ipar hulladékaként eladott olcsó, tápanyagban gazdag táplálékkal etetik azokat a baromfikat.
Ez elég gyakori.
2/9 anonim válasza:
Genny? Na erre írhattál volna valami másik szót bakker
6/9 anonim válasza:
Halliszttel etették a csirkét.
Én is ráfutottam pár hete, csirkemájat vettem, aztán olyasmi illat jött a szatyorból, mint amikor halászlét főzünk otthon. Alig mertem megfőzni, aztán a szokásosnál intenzívebben fűszereztem.
8/9 anonim válasza:
Hajóval jött, most is ott rostokol szueznél pár élőállat-szállítmány. De minek...
9/9 anonim válasza:
Igen, jól írta a 7.-es válaszoló. Az a fehér színű "genny" ahogy a kérdező írta le az nem más mint fehérje. Ha túl sütik a húst, akkor kicsapódik a fehérje. Ezt a lazac túlsütésénél is meg lehet látni, tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!