Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell pácolni?

Hogy kell pácolni?

Figyelt kérdés

Van egy pár csirkemellem, és szeretném pácolni ezeket. Ha jól gondolom, akkor ez olajban történő tárolást jelent? Egy napig lenne benne kb., és holnap délután kisütném. Vannak itthon különböző fűszereim, és olajam, kb. ennyi, tehát joghurtos vagy ecetes pácot tuti nem tudok csinálni :D

Hogy csináljam tehát? Mennyi olajba tegyem bele, milyen fűszereket használnátok? Esetleg tegyek még bele még valamit? Majd holnap, ha kisütöm, akkor kevesebb olajban kell, ugye? Mert már van rajta is olaj, gondolom.

Kb. 150 g csirkemellfiléről van egyébként szó, amit én fogok majd megenni :)

Szerintem látszik, hogy annyira nem értek a főzéshez, úgyhogy kérlek, ne várjatok tőlem csodát, és kérlek, mindent írjatok le érthetően :D

Köszönöm a válaszokat előre is, szép estét



2021. febr. 28. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

15 dekáról beszélsz?

Azt fűszerezd be holnap sütés előtt félórával, aztán süsd ki és kész.

2021. febr. 28. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
22%

"Van egy pár csirkemellem,..."


"150 g csirkemellfiléről van egyébként szó..."


Tudod kivel szórakozzál!

Amúgy meg Google nincs neked?

2021. febr. 28. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
80%

szeretnek segiteni, tobb fele pac van en leirok egyet ami kimondottan a csirkemellfilehez passzol.

Egy lalba tegyel egy kanal olajat, ket kanal uborkalevet (lehet telire eltett savanyu uborka, vagy barmilyen vegyes savanyitott zoldseg leve, fontos, hogy ne eros izetlen ecetet hasznalj) so bors fokhagymapor,szaritott oregano es bazsalikom.Azt tegyel ra ami van otthon. Az olajat es az uborkalavat kavard addig mig emulzio szeru lesz, ebbe szord bele a fuszereket.

A mellehusat vagd fel vekony csikokra es aztasd be a paclebe, akar mar ma , ha holnap akarod kisutni.

Pacolas utan fel oraval, vagy akar masnap, egy forro serpenyoben, ami csak eppen ki van kenve olajjal susd szep pirosra a pactol lecsepegtetett csikokat, minden oldalrol, majd ontsd ra a paclevet es lefedve parold puhara. Nagyon finom lesz, garantalja egy tapasztalt hazitunder.

2021. febr. 28. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Tejföl, mustár, fokhagyma és bors az egyik pác, amit sűrűn használok.

A másik olajban elkevert füstölt paprika.

2021. febr. 28. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!