Marhát meddig lehet pácolni olajban, hűtőben? 1 hete van bent, de már fura szaga van. Romlott lehet?










De mivel van pácolva?
Mert az olaj az nem pác, az egy semmi.
De ha van rajta só , bors sok , meg még számtalan fűszer akkor jónak kell lenni.
Meg attól is függ hogy a hűtő mennyire van hidegre állitva.





nem kell kidobni.
ecetben megsikálod és megsütöd.
ma is tqnultál valamit.





Ha valaminek fura szaga van, az már nem jó jel.Nagy valószínűséggel már megromlott, lehet, hogy nem jól tároltad, de azért olaj, fűszerek ide-oda, egy hétig nem pácolnék semmit.
Gondolom mára eldőlt a sorsa.





Kidobtam
szimpla olaj + fűszerek voltak rajta. ellepte a pác
nem volt jó szaga, de nem is az a romlott erős szag..
nem kockáztatok, ecettel meg főleg nem sikálok húst










Igen. romlott.
Nem egyszerű sem az érlelés sem a pácolás. az a darab hús nem ér meg egy mérgezést.
Lepje el az olaj.....min 15 napig, max90 ...1-5 fokos hűtőben.
- első pár napban a húslét öntsd ki az olaj aljáról....
- a negyedik héten olyan állaga mint az eper..
- semmi fűszer! ..sütéskor só, bors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!