Corn dog sütés kevés olajban?
Sziasztok. Corn dog-ot akarok sütni holnap a húgomnak. Az a "bajom" vele,hogy nagyon soknak tűnik az olaj amiben sütik. (A videón amit néztem legalább 1 liter)
Tanácsot szeretnék kérni attól aki sütött már hasonlót,hogy ha kevesebb olajban sütöm akkor is átsül-e rendesen?(Természetesen nem 1-2 evőkanálnyira gondoltam hanem úgy 3-4 dl- re.)
Max.ha magasabb az edény fala,és kisebb úgy lehet kevesebb.Ez az egyetlen megoldás amire gondolni tudok,mert ezt a fajta ételt tényleg nem lehet nagyon kevés olajjal megsütni.
Ui:Nem sütöttem még,de ha logikusan elgondolod,akkor a kisebb magasabb falú edény hamarabb feltöltődik olajjal így lehet,kevesebb is elég.Szóval keress egy pici edényt,amibe beleférhet a corndog és azt a kis edényt töltsd fel 4 deci olajjal.
Bocs,ha túlkomplikálom,de remélem segítettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!