2/6 A kérdező kommentje:
Tojás, virsli, zab
2015. ápr. 13. 20:19
3/6 anonim válasza:
Platnin, nagyon kicsi lángon, és teflonban.
4/6 anonim válasza:
Kerámiabevonatú serpenyőben akár olaj nélkül is.
5/6 anonim válasza:
A legkisebb hőfokon.
Ha tojást akarsz, akkor le is fedheted, így a teteje is megsül, mielőtt az alja odaégne. (bár én szeretem, ha a felső része kicsit nyers.)
A hús alá pedig rakhatsz egy kis minimális(!) vizet is az olaj mellé, így egy kicsit párolódik, de nem kap főtt hús jelleget. Disznónál, csirkemell pillanatok alatt átsül, nem kell kiszárítani.
6/6 anonim válasza:
Olajban sült zab?????? Miket szoktál még enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!