Milyen sütit süssek a barátom szülinapjára?
Figyelt kérdés
Nincs különleges kedvenc, mindenfélét szeret :)2015. ápr. 8. 22:44
1/13 anonim válasza:
Akkor amelyiket a legjobban el tudod készíteni.
2/13 To7ka válasza:
Csokitortát!!! Egyértelműen csokitortát!
5/13 anonim válasza:
Inkább itt érdeklődj:
7/13 A kérdező kommentje:
Azért a másik kategóriában tettem fel, mert gondoltam, hogy ott több választ kapok.
Akkor majd valami vicces csokisat fogok csinálni :)
2015. ápr. 8. 22:57
8/13 anonim válasza:
Szerintem ezt, az egyik kedvencem: Leteszed egy rétegbe a tepsibe a háztartási kekszet és leöntöd cukros (mézes ez egészségesebb) tejföllel és pudinggal, aztán a kövi réteg háztartási keksz és megint mézes tejföl+puding és így tovább emeletekben. :D
10/13 anonim válasza:
Csinálj egy tortaformában tiramisut, vágjál ki egy szív alakú sablont, ami a közepére kerül és azt körbeszórod kakaóporral. tehát marad egy világos szív, amit körberaksz málnaszemekkel (mirelit )
de fordítva is csinálhatod a sablont egy kör közepéből kivágod a szívet, rárakod a sütire és beszórod kakaóporral. Így a szív lesz a sötét színű.
Egyszerű, finom, és nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!