Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem tervezett semmi a szülinapjára, most mégis elment. Mit csináljak?
Idén végez az egyetemen, ezért szakdogát kéne írnia. Még 2 hete úgy volt, hogy elmegyünk a szülinapján bulizni, de rá egy hétre kitalálta, hogy mégse, mert rosszul áll a szakdogával, inkább menjünk el egy fürdőbe szombat délután, hogy vasárnap pihenten folytathassa az írást. Nekem meg a ZH-kra kéne tanulnom...
Megbeszéltük, hogy akkor nem megyünk sehova, hanem itthon maradunk. Mondta, hogy ne vegyek neki alkoholt a szülinapjára, mert józanon akarja írni a dolgozatot, hogy befejezze péntekig. Gondoltam, hogy akkor veszek neki egy tortát, hogy mégis kapjon valamit. Tegnap munka után, fáradtan még elmentem a megrendelt tortáért, amiről ő nem tud, gondoltam, hogy majd reggel meglepem vele. Ehelyett ő korán reggel kiugrott az ágyból, hogy elmegy venni egy laptopot magának, mert a mostani nem jó (leöntötte még 1 éve borral és kiesett a billentyűzete, ezért mellé külön billentyűzetet használ, amit otthon hagyott). Mondtam neki, hogy nyugodtan írhatja az enyémen, mivel pendriveon van meg neki a dolgozat, nekem meg úgyse kell most a laptop. Neki ez nem volt jó, mert "úgyis akart venni egy másikat", ráadásul azt akarta, hogy menjek el vele és utána menjünk el sütizni, és egyébként is ma van a szülinapja "valamit csinálnunk kéne". Nem mentem el vele, nagyon rosszul esik, hogy 1 hete még hallani se akart arról, hogy elmenjünk valahova, én vettem neki tortát, most meg ezt csinálja, még alkalmam se volt neki odaadni a tortát, mert egész délelőtt ezen a laptop témán pörgött, a netet bújta. Már majdnem elsírtam magam, mikor sokadszorra hívott, hogy menjünk el kajálni meg sütizni, ő meg nem tudta mi bajom van.
Nem így terveztem az egészet, azt gondoltam, hogy majd ma is sokáig alszunk és ha felkeltünk felköszöntöm a tortával, úgy érzem mindent tönkretett ezzel a hirtelen marhaságával.
Nem tudom, ha hazajön hogy fogadjam, nagyon rosszul esik az egész, de nem akarom megbántani a szülinapján, viszont már a tortát sincs kedvem odaadni neki ezek után. Mikor mondta, hogy menjünk el sütizni, gondoltam, elárulom neki a tortát, de nem így akartam neki odaadni.
Szerintetek én reagálom túl? Hogyan viselkedjek ha visszajött? Nagyon rossz kedvem lett tőle.
Én is csalódott lennék a helyedben, rosszul esne ez a helyzet, a viselkedése.
Szerintem a legjobb az, ha hazajön, és te őszinte leszel vele. Elmondod neki mindazt, amit itt leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!