Van egy haverom aki 14/F és a 15. szülinapjára szeretnék neki adni egy ajándékot. Én kicsi pónimot szokott nézni a neten, persze hülyeségből de mégis nézi, tudja a neveiket meg ilyenek. Milyen ajándékot adjak neki?
Akkor vegyél neki Pónis pólót. Az a legjobb, persze valami kevésbé lányost. Igazából én is ismerek embert akinek bejön, és van pólója. Végül is nem gáz, csak az a rossz ha pl. x cikinek tartja és akkor hülyén érzi magát a pólóban. De ha nem akkor bár feltűnőbb azért de ANNYIRA sokban nem különbözik a spongyabobtól meg társaitól (csak annyiban hogy mindegyiknél jobb^^).
Csak hát azok elfogadtabbak mint a pónik, illetve azt inkább gondolják lányosnak mint a spongyabobos pólót. De ha jó teste van akkor igazából tök mind1 például. Gyúrja ki magát és tádá. Máris nem olyan vészes. Ja meg hát a másik szépséghiba hogy Magyarországon szerintem nem találsz ilyen pólót, ami szívás, szóval max nettről tudsz. De az lehet 15-25 nap is amíg kiszállítják. Na hát kb ennyi.
Lehet kapni nagyon szép random pici póni figurákat. Nálunk a Spar-ban kapható, de játékboltban is fellelhető. 780Ft darabja.
Olyan 6cm-esek, de tényleg gyönyörűek.
Rakok fel egyről fotót, ha szeretnéd. :D Én a 6 éves kislányomnak szoktam venni őket, de van pár 24-26 év közötti lány ismerősöm, akik szintén gyűjtik. XD Nincs is ezzel semmi gond. :)
Viszont, ha nagyon poénost szeretnél adni neki, akkor egy fésülhetős Én Pici Pónim készletet vegyél neki. Garantált lesz a meglepetés és a döbbenet. :)
Vannak abból jók, ami hordható. Meg szerintem sokkal jobb mint a bu*zis full rózsaszín póló csajos farmerrel összekombinálva egy fiún természetesen. Úgyis amiket én láttam azok szürke/fekete/kék stb pólók rajtuk egy mintával. Elég jó minőség.
Tény, hogy nem a legférfiasabb viselet, de jó. És mondom gyúrja ki magát, vagy szálkásítsa akármi, jó testen minden jól áll/ vagy jobban^^.
Illetve még valami, igazából ezt kiterjeszthetjük tovább úgy hogy mm mm m alternatív viselet. Pl.: mondjuk hogy egy punk vagy, na hát bátyámék amikor együtt megyünk valahova jön egy ilyen csávó, aztán elmondják ennek-annak, meg hogy szarul néz ki, hülye stb. meg vannak a douchebagak stb. Szóval csak azt akarom mondani, hogy sok mindenért fi.kázhatnak.
Az már más kérdés, hogy te eltudod-e viselni ha igen, mert az tény, hogy a pónis dolognak is van ilyen oldala, szóval az igaz. Meg hát ezek között is van különbség, hogy most póninak vagy douchebagnak lenni jobb de na ennyi. Már ha egyáltalán kap pólót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!