Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit adjak anyukámnak szülinapj...

Mit adjak anyukámnak szülinapjára? Nincs különösebb hobbija, lényegében mindennek örül. Mégis tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Mit adtatok ti legutóbb? Addig gondolkodtam reménytelenül, hogy már csak 1 hetem van. Most hétvégén tartjuk! Kérlek segítsetek!!!
2009. szept. 14. 18:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó könyv,dvd,szép fehérnemű,parfűm,koncert-színház-mozijegy
2009. szept. 14. 18:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy drágább arckrém? Könyv? Utoljára én egy biciklit vettem anyukámnak :D Nagyon nagyon örült neki ?:D
2009. szept. 14. 18:16
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

én az 50-re egy fülbevalót vettem

a legutóbbira egy fényképes bögrét az unokája fényképével :)

2009. szept. 14. 18:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én legutóbb kenyérsütő gépet adtam neki, legközelebb mp3 lejátszót kap :)
2009. szept. 14. 18:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ mennyi pénzt szánsz anyukádra és hány éves?

De itt van egy link itt nagyon sok ötletet találsz. 22/L

[link]

2009. szept. 14. 19:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Anya imádja a masszázsokat,így kapott tőlem egy 1,5 órás Thai masszázs kupont,amit 3hónapon belül beválthatott!

Sztem jó dolog az utalvány,azt vesz rajta,amit szeretne!

De ha kerek a szülinapja,akkor vmi emlékezetes kellene mindenképp!!!

2009. szept. 14. 19:37
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket, még várom a továbbiakat. Most 44 lesz. Azt az oldalt amit linkelt az egyik kedves válaszoló azt már megnéztem, sajnos semmi. Bicaj is kilőve, ő életében soha nem ült cangán. Olvasásra sosincs ideje, a krém jó lenne, de a húgomtól minden alkalomra azt kap, szóval kilőve.

De tényleg köszi mindenkinek, kérlek írjatok még!

2009. szept. 14. 19:42
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hol laktok, és ott van-e, de a C&A utalvány nálunk nagyon megy. Mégsem pénz, hanem kis kártya, és arra költi, amire egyébként netán sajnálná a pénzt. Ugyanez az IKEA kártya, nálunk bejön barátnőknek, Anyukámnak egyaránt. Persze megspékelve egy kis virággal...
2009. szept. 14. 20:01
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én az anyukámnak legutóbb AC/DC koncertjegyeket vettem! :)

És ha csinálnál valami SK-t? Ami személyes? nem is tudom, biztosan van valami közös emlék, vagy valami

25/L

2009. szept. 14. 20:07
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
varrj neki valami aranyos kis kabalafigurát, amit feltehet a kulcstartójára :) szerintem személyes is, SK is, mi kell még? ja, és nem is kerül olyan sokba :)
2009. szept. 14. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!