Tanácstalan vagyok?!
A helyzet az h fiatal lány révén együtt lakok a barátommal albérletbe. Idáig ez rendben is van. 5 hónapja lett állásom így azonnal összeköltöztünk egyébként 2 éve vagyunk együtt. Én örültem hogy dolgozhatok van munkám, és erre olyan mintha nem is dolgoznék. Ma vettem le pénzt és egyből ideges lettem mert az 5 havi pénzemből van 36 ft-om.
Tehát a baj hogy nem tudok magamnak venni semmit mert feléljük a pénzemet. Ha most kéne egy téli kabát nehezen venném meg.
Szerintetek hazaköltözzek??
Otthon tudnék félretenni és spórolni. Ráadásul a szerelem sem a régi. Kérlek válaszoljatok nagyon el vagyok keseredve.
Ha nem arról lenne szó, hogy a pasimnak van pénze, én meg egy cipőt se tudok megvenni magamnak, akkor nem költöznék haza a helyedben.
Te esetedben inkább azt kell mérlegelni, hogy együtt akarsz-e maradni ezzel a sráccal vagy sem. Ahogy a szavaidból kiveszem, nem igazán.
Több pénzért cserébe nem igazán szoktak ilyet tenni az emberek.
Azon gondolkodtál, hogy esetleg jobban fizető állást keressetek?
Te miről beszélsz? Törekedni kell arra, h jobb legyen. Ha csak sirànkozik az ember és vàrja, h a sült galamb a szàjàba repüljön, akkor ne vàrjon csodàt senki. Igenis tenni kell érte! Mibe kerül, ha küldözgeted az önéletrajzod és elmèsz interjûkra? Semmibe. És jé, még akàr fel is vehetnek. A vàlsàg óta vesztettem màr el az àllàsom, olyan is volt h én mondtam fel. Mégis van most àllásom, mert nem adtam fel és egyàltalàn nem élünk rosszul.
A legegyszerűbb persze mindenben a kifogàsokat keresni ès meg sem próbàlni tenni a jobb dolgokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!