Tippek, ötletek? Eléggé tanácstalan vagyok! Házassági évforduló.
Már a 4. :)
A helyzet: menni nem tudunk sehova, mert a 1,5 éves kislányunkra nem tud más vigyázni. Ilyen-olyan szexi fehérneműs téma kilőve, mert 32 hetes kismama vagyok hatalmas pocakkal és vizesedő bokával, nem túl szexi :) Gondoltam főzök valami finomat...de mit????? Nagybevásárlást nem is tudok egyedül tartani.... Gondoltam, veszek egy tortát, de olyan helyen lakunk (pici városka) ahol nem garantált, hogyha lemegyek a cukrászdába, akkor tudok venni egy egész tortát :( Jó, tudom, rendelnem kellett volna....sütni nem tudok :) És a legjobb, hogy tegnap jól össze is vesztünk, úgyhogy reggel úgy ment el, hogy nem is köszöntünk egymásnak :(
Naaaa, ezek után valakinek valami ötlete? Előre is köszi!!!!!
majd ő megszervezi. Főleg ha összevesztetek.
Hűts be egy pezsgőt, elég ha egy korttyal koccintassz.
Próbáld meg mégis a kicsi lányt elpasszolni! Ha nem megy, fáraszd le, hogy hétkor aludjon! Ne tedd le délután!Gyújts gyertyát!
Nagyon jó ötlet a pezsgő, és a gyertyagyújtás, amit előttem is írtak.
Épp tegnap láttam egy nagyon jó receptet a TV Paprikában,
és tök egyszerű, ünnepre is kiváló. SZULÁK ANDREA receptje.
Két csirkecombot sózz be, a jénait olajozd ki kicsit, tedd bele a besózott csikremellet,és önts rá egy-másfél deci sört.
Fedd le fóliával, kb 15 percig süsd, majd vedd le a fóliát, és még kb 10-15 percig hagyd sülni, gyönyörű piros színt kap, a bőr is ropogós piros lesz, és nagyon finom.
Hozzá a következő köretet készítették:
Répa reszelve, pár szem fokhagyma apróra vágva, citrom leve - és mindezt összekeverni házi majonézzel. Ami egy tojás sárgája, mustárral kikeverve, hozzá olaj lassan öntve és mindig jól kikeverve (jöhet hozzá akár egy-másfél deci olaj, csak jól ki legyen keverve)
Ízesíteni citrommal, borssal, cukorral,sóval
A répával összekeverni a majonézt, annyit, amennyit a répa felvesz.
Isteni finom vacsoraétel, főleg, ha gyerty és pezsgő is van hozzá. Jó étvágyat!
Én az 1. évfordulónkra meglepi vacsorát csináltam.
Ezt készítettem el: [link]
Nagyon egyszerű, és isteni finom! Mellé egy üveg bor, halk zene, gyertyafény. Párom el volt olvadva, amikor hazaért :) Ajánlom neked is!
Húúú, köszönöm! A receptek isteniek és a szép szavakat is köszönöm :)
Már nagyon várom, hogy haza érjen :) Biztos egyikünknek sem fog eszébe jutni a tegnapi vita!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!