Mit adjak anyukámnak szülinapjára? Nincs különösebb hobbija, lényegében mindennek örül. Mégis tanácstalan vagyok.
Figyelt kérdés
Mit adtatok ti legutóbb? Addig gondolkodtam reménytelenül, hogy már csak 1 hetem van. Most hétvégén tartjuk! Kérlek segítsetek!!!2009. szept. 14. 18:07
11/15 anonim válasza:
Mi csináltattunk már kényelmes lezser pólóra családi fényképes nyomatot, meg később olyat is, amire rányomattuk azt, hogy "Isten nem lehet mindenhol jelen, ezért találta fel a Nagymamát." Imádta őket!:-D
12/15 anonim válasza:
Egy, vagy több CD a kedvenc zenéiből összeállítva? Rengeteg letöltő, CD író program van már, vagy segíthet egy hozzáértő ismerősöd. Autóban, vagy otthon, biztosan szívesen hallgatná. A borítót akár számítógéppel is megtervezheted valami személyes jópofa kivitelben, már nagyon sok helyen vállalják a nyomtatást, ha otthon vagy munkahelyen nem tudod megoldani.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Varrni sajnos nem tudok, most szeretnék megtanulni. Cd-t már kapott a kedvenc dalaival, koncertre nem szokott járni, úgyhogy mostmár teljesen kétségbe vagyok esve hogy mi lesz. Az egyedi pólót szerintem meg csak a szekrényben őrizné, nemhiszem hogy hordaná. :((((
2009. szept. 15. 07:15
14/15 anonim válasza:
Nem feltétlenül pólóra kell nyomtatni, lehet bögrére amin a tesóddal vagytok vagy kispárnára, csináltass törölközött valami jó szöveggel "Világ legjobb anyukája" vagy simán anya vagy ahogy hívod, és ezt is tudja használni, vagy ha szeret főzni akkor egy főzőkötényt ami megint fényképes (család vagy tesóddal)vagy parfüm, vagy ha szereti a növényeket akkor egy bonsai fát ami több 100 évig is él ha megfelelően van gondozva. Így elég nehéz hogy nem írtad hogy mennyiért akarsz venni és kb mik az érdeklődési körei.
15/15 A kérdező kommentje:
Semmilyen élő növény nem marad meg nála, mert nagyon sötét udvarra néző lakása van. Minden olyasmit szeret, ami mögött valami logikát kell keresni. Nem rajong a fényképes dolgokért sajnos, szereti az olyan tárgyakat ami hasznos. Tehát díszek meg egyéb képek kilőve. Semmi hobbija nincs, sokat dolgozik, alig van ideje valamire. Egyszerűen tanácstalan vagyok. És nemsokára itt a hétvége:((
De köszi mindenkinek aki szánt rám néhány percet!!!
2009. szept. 15. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!