Milyen tortát süssek a 3 éves kisfiam születésnapjára?
Én sütöttem 3 réteg kakaós piskótát, kevertem hozzá csokis-pudingos krémet.
Chuggington Wilson lett belőle.
Én csináltam cica tortát kakaós piskótából kétévesnek:) Egy közepes tepsiben sütöttem meg, majd egy kartonlapra rajzoltam egy cicát, amit a piskótára tettem és körbevágtam. félbevágva csokis-pudingos krémmel töltöttem meg, a tetejére finom csokimázat tettem. a kontúrokat (körvonal, belső vonalak, bajusz, nózi) cukormázzal rajzoltam meg.A szeme félbevágott zöld zselécukorból lett, kissé ferdére "szabva".
Nagyon szép lett, a babuci felkiáltott, hogy "szisza", és rögtön kinyomta a szemét :D...
Ha 3 evesen mar edessegfuggo, nem biztos, hogy tul sok torta kellene neki...
A szuletesnap persze kiveteles, de egyeb esetben nincs szukseg cukordompingre, ha jot akarsz neki.
A csokitorta helyett ajanlanam, nemi ujitas jol johet,isteni finomak:
Sult turokemtorta eperrel
Epres joghurttorta
Fagyitorta
Ez a legeslegfinomabb!
Susss egy kor alaku piskotat, tedd tortaformaba, kend meg vekonyan malna lekvarral vagy ha nincs, malnaszorppel kenegesd meg a tetejet.
Keverj ossze hazilag vanilias turokremet, tedd a piskotara. A tetejere rendezz malnat, afonyat, ribizlit, epret, amit szeretsz ezek kozul. Piros tortazselevel fixald es tedd hutobe kb.fel napra. Fuggosegveszely!
Köszönöm a sok ötletet. Azt hiszem valamilyen kerek formájú torta lesz a nyerő, aminek a tetejére rajzolok neki egy dinot, mert most nálunk ez a sláger. A tölteléken még vacilálok.
Természetesen nem mérgezni akarom a gyerekemet és nem is eszik folyton édességet, csak azért írtam, hogy mindegyiket szereti, mert nem válogatós. (zöldségek és gyümölcs terén sem) Egyébként szerintem szinte minden gyerek szereti az édességet. Tavaly kapott túró tortát piros gyümölcsökkel, nem egy bögre kristálycukrot két szál gyertyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!